Sloopwerk

Slopen is, in tegenstelling tot wat veel wordt gedacht, precisiewerk. Of het nu om totaalsloop of renovatiesloop gaat; wij beperken de overlast zoveel mogelijk en ruimen alles netjes op. Bij onze werkzaamheden scheiden we afvalstoffen direct bij de bron, want het milieu is voor ons belangrijk. Ook doen we aan stofbeheersing zodat omwonenden en direct betrokkenen zo min mogelijk overlast ondervinden van de werkzaamheden. Verantwoord, veilig en vakkundig slopen is ons vak.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Totaalsloop

Ongeachte de hoogte, omvang, bereikbaarheid of complexiteit, verzorgt Kuyer Sloopwerken het sloopwerk van een fabriekscomplex of bedrijfspand, een afbraakpand dat op instorten staat tot en met een garage of enkel muurtje. Wat u overhoudt? Een bouwrijpe locatie. Wij doen dit veilig, deskundig en efficiënt van advies tot aan de oplevering. Kuyer Sloopwerken heeft inmiddels jarenlange ervaring. Geen uitdaging is te groot, en geen project te complex.

Renovatiesloopwerken

Steeds vaker worden gebouwen niet afgebroken, maar verbouwd zodat een tweede leven kan worden verkregen. Kuyer Sloopwerken kan een heel gebouw aan zowel de binnen- als buitenkant strippen tot op het casco. We verwijderen kozijnen, gevels, binnenwerk; wat u maar wilt.

Boren en zagen in beton

We kunnen tot diverse diameters in beton, steen en asfalt boren en zagen.

Grondwerk

Wij verzorgen ook kleinschalig grondwerk dat voortvloeit uit renovatiewerkzaamheden. Bijvoorbeeld voor een aanbouw of grondwerk voor rioleringssleuven.

Asbest

Bij het verwijderen van asbesthoudende materialen, kunnen door het treffen van bijzondere arbeidshygiënische maatregelen de risico’s tot een minimum worden beperkt. Door vaste samenwerkingsovereenkomsten met verschillende partners, kunnen wij er tevens voor zorgen dat aanwezig asbest op een goede manier wordt verwijderd en afgevoerd. Een asbestsaneringsproject wordt daarbij doorlopen. Onder meer het opstellen van een saneringsrapport door een onderzoeksbureau, het opstellen van een saneringswerkplan, de sanering zelf en een eindrapportage zijn daarin de verschillende stappen die worden doorlopen. Na afloop van de werkzaamheden wordt een asbeststofvrijverklaring afgegeven.

Duurzaam

Slopen is een vak apart. Een goede uitvoering begint met een nauwkeurige berekening van de risico’s. De veiligheid van omwonenden moet worden gegarandeerd en vrijgekomen afvalstoffen moeten op verantwoorde wijze worden afgevoerd. Essentieel is dan de inzet van deskundigheid en het juiste materieel. Van het slopen van een monumentaal pand, woningen in een binnenstedelijk gebied of een grote fabriek; bij Kuyer Sloopwerken verstaan we de kunst van verantwoord slopen.

Kuyer Sloopwerken

Wij werken landelijk voor aannemers, projectontwikkelaars, overheden, particulieren en woningbouwverenigingen. Bij Kuyer Sloopwerken is jong enthousiasme vertegenwoordigd, in combinatie met de juiste ervaring.

Klanttevredenheid

Wij streven bij Kuyer Sloopwerken naar 100 procent klanttevredenheid. Wij denken als ervaren sloopbedrijf graag met u mee over de mogelijkheden en stemmen deze af op uw wensen. Bent u geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Contactgegevens

Kuyer Sloopwerken
Laanstraat 20
3762 KD Soest

06 - 13 22 89 03
info@kuyersloopwerken.nl